Hakkame lammutama! Mõningad pildid on ajaga tekkinud, mis üles peaks pistma, seega haarame härjal sarvist

Lisaks sellele vajaks foorum ka kõvasti raputamist, kipub teine peris välja surema- a la 5 postitust nädalaga, normaalne, ehh?
AR Freighti R730- teada-tuntud juba ka siin foorumis.

Rootsis Gävle sadamas nähtud- ning mõni päev hiljem Strängnäsis- R560.

Ühe tuttava norraka R620.

Tegin ka väikse erandi eurokitsede pildistamise suhtes

Üldiselt mulle taanlaste autod väga ei istu- pean nende värvilahendusi üsna üksluisteks, samamoodi ka järgnevatel piltidel, kuid auto ise oli kuidagi ilus, läikiv ja muidugi ka V8 põrises mõnusalt

Üks Trans Skandicu tööd tegev Rootsi numbris R560, mida vahel ka siin-seal trehvata õnnestub.

Norra R730

Ning üks ilus uhiuus pill, kahjuks ei oska öelda hetkel, mis mootor vahel on, kuid rootslasi teades julgen oletada, et tegu võib R730ga olla, käis küll kuidagi mahedamalt kui muud V8-d. Ning täpselt ei tea ma seetõttu, et tähist ees ei olnud. Eest vaadates võiks seda lausa oranži Longline'i kaksikvennaks pidada

Ning lõppu üks pilt ühe soomlase R620-st, millega ma nüüd koju tulin. Peab tunnistama, et manuaalkastiga R620 on ikka hea- Opticruise on mugav, kuid manuaaliga tundub, et auto üle on ikkagi parem kontroll, ja noh, ilma haaketa on ikka tõsine elukas, ei taha mõelda, mis R730 veel teeks...