Postitas aare750 06 Nov 2015, 14:29
Krt ma vaatasin ka praegu just selle pilguga nagu sa, Arvo, ütlesid, et kas on siis LIIGA kirju. Kusjuures minu arvamus on alati olnud see, et rootslased ja norrakad oskavad ilusaid asju teha, mujalt tuleb palju kirjusid asju. Samas näiteks taanlaste üldpilt on jälle selline, et neil on palju ühes stiilis autosid- sinine-punane-valge ja vastavate toonidega värvitud veljed jne. Samas on Taani tegijad ise tunnistanud, et rootslaste tasemeni nad veel ei küündi. Hoolimata sellest, et näiteks paljud sisuprojektid on pärit Taanist (FL-Buur ja Buur-Thomsen näiteks). Paljudel soomlastel, kes näitustel käivad, on aga küll kombeks üle pingutada. Kuid ei saa salata, et näiteks see Auvineni roheline Actros mulle täitsa meeldib, ja kus kurat see pill tegi ikka häält!:D
Muidugi neist "otseläbi" rootslastest ei ole üldse mõtet rääkida, neid oli seal ikka palju, nagu alati.
Kuid kogu selle asja kokkuvõtteks võib öelda, et kellele ema, kellele tütar. Veel ütleks ma seda, et nende näituste ja "Meetide" üks suur osa on see fiiling, mitte vaid autod.
I could drive any truck, as long it's a Swedish truck with V8