Postitas Ipsu 10 Veebr 2013, 01:54
Ei vihja konkreetselt kellegile ja millegile! Ja ei tea tõesti mis sell see seal oli ja see ei olnud esimene kokkupuude sellistega. Asja mõte oli lihtsalt see, et ka euroopa suunal leidub juhte ja arvan, et mitte vähe kes suudavad sõita ka kehvades oludes. Ja sellised lood on tõestuseks sellele, et kõik ikkagi "tihendis", mitte anna 6*2 auto ja kohe olen tegija. Käin põhimõtteliselt terves euroopas ja nt rumeenia, bulgaarija, slovakija, austria, sveits jne mägedes ei ole ka väga nalja. Uskumatu aga isegi tsehhi teatud piirkonnad on suht hullud. Ok lääne euroopas pole just kõige hullem aga jah alati oleneb kohast ja olukorrast. Ei räägi konkseetselt Aare sinu või siinsete foorumlaste norra tööst vaid lihtsalt asjast üldse. Kuna teie julgete siin sõna võtta ja keegi eriti ei targuta vastu ja siis need kes asjaga väga kursis ei ole arvavad, et ju asjad ongi nii. Aga nagu vahest elu on näidanud siis ei ole alati ja saab ka teisiti. Ei ole ka mingi meeletu tegija aga seitse aastat euroopat on selja taga ja selle ees veel aasta paar kallajat ja metsavedu. Ja arvan, et olen nati ikka näinud. Tõesti meil ei arvata siin, et euroopas peaks sõitma väiksemate paakide ja lisa veerekuludega jne autoga lihtsalt, et oleks lahe. Saan aru teil on seal norras seda vaja. Olen ka aastakese saanud ennast kunagi "isana" tunda r560 6*2 roolis ja tean mis tunne see on.
Ja muide kirjutan seda juttu hea tujuga, mitte vihast et miks mul ei ole.
Ei taha solvata ega vaielda kellegiga aga mulle nagu tundub et ma väga mööda ei pane oma jutuga.
Aga eks tehke siis poisikesele uut ja vana nagu mulle teelgi papid üritavad teha pidevalt,et mis sa poiss ajad jne. Aga nendega lihtne jutt lõpeb kui pausi ajal näitad pilte kuidas poisike nt mc donaldsi parklas käepäraste vahenditega kahe mehega sidurit vahetab või kiirtee metsakas rattalaagrit jne siis suu kinni. Aga ok las see teema siis jääb ikka talviste piltide jaoks