Postitas pampkuri 18 Dets 2012, 01:26
Kui me nüüd asjadele tagantjärgi mõtleme, siis öelge ausalt kes teist on saand Kopli, Tiki, Kesküla või jupo käest ilmaasjata taha? Tooge mõni näide palun kus te ise olete puhtad poisid olnd ja on ära tehtud? Olgem ausad Eestis sees rikuvad kõik seadust ma tean palju juhte ja firmasid neist mõni üksik, pigem üks mees keda tean et sõidab õieti. See jut et tööandjad on puhtalt need kurjamid kes sunnivad mehi üle ajasõitma see on puhas pask, paljud juhid pigem enamus ei oska ei taha oma aega ja asju õieti planeerida. Muidugi on logistikuid, firmaomanike kus ja kes sunnivad seadust rikkuma aga siis tuleb keelduda seda korraldust täitmast. Kui nüüd keegi ütleb et ta lastakse selle eest lahti siis see on ka parasjagu jobu jut kuna esiteks ei lase ükski tööandja head autojuhti lahti, teiseks kui laseb siis ei ole väärt peremees ja ei väärigi talle töötegemist, kolmandaks kui lastakse selle eest lahti siis tänaselpäeval on vägahästi toimiv töövaidluskomisjon mis pahatihti kaldub just töövõtjapoole.
Kui oled hea ja tegus autojuht ja oled sattund halba firmasse mida võib ikka ette tulla siis ei ole probleemiks endale paremat töökoha leidmine. Lõpetuseks Aide autokoolist mul sai aasta tagasi ametikoolitus läbi, panin ennast kirja lasin arve ärateha ja sellega asi lõppes. See tähendab seda et arvet ära ei maksnud, kooli ei läind. Eelminenädal rohkem kui aasta peale kirjapanekut läksin Aidesse asja uurima oh imet tunnistus valmis arve ootab, maksin rõõmsalt arve ära läksin arki tellisin plastiku ära ja asi mutt. Huvitav kas ma olen nüüd kurjategija?