Tere taas! Nüüd siis taas tagasi kodus ja tekkis taas põhjus uus teema teha
Nimelt- nagu pealkirjast näha, avanes mul võimalus külastada järjekordselt Jönköpingus toimunud Lastbil 2012- nimelisel veoautoteemalisel näitusel. See näitus kujutab endast mitte ainult maalitud-kroomitud veoautode kokkutulekut, vaid kõiksugu erinevate veoauto-, haagise- tõstuki- ja-mille-kõige-veel firmade väljapanekuid.
Kahuks pean tunnistama, et tänu sellele, et ma polnud eelnevalt tutvunud näituse ajakavaga, seda just laupäeval, mil mul oli aega näitust külastada, ei õnnestunud mul endal kätt proovida metsakate tõstmisvõistlustest (nagu öeldakse, et tähtis pole võit, vaid osavõtt- pole ju nüüd pool aastat metsakaga toimetanud, eriti veel 4-kangiga tõstukiga, mis rootslastel tegelikult enimlevinud on, mida pole juba 4 aastat näppinud, seega ma pole kindel, et päris pjedestaalile pääsenud oleks ). Samuti jäin veidi hiljaks ka Young European Truck Driver 2012 Rootsi finaalile, mida oleks ka hea meelega vaadanud. Sinna poleks enam minul muidugi asja nagunii olnud, kuna olen 35, mis on selle võistluse viimane piir.
Aga see selleks- enamus pilte on siiski neist kõige-kõige autodest, kuna planke autosid ja haakeid näeme nagunii igal pool, loomulikult kaasa arvatud siinsamas Eestis
Seega- veidi kannatust- pean piltide suurusi kohendama, kuna nende suurus ei vasta teatavasti siinse foorumi nõuetele
Niipalju veel, et päris kõikidest iludustest ei hakanud pilte enam tegema, kuna nii mõnedki on varem olnud esindatud Stockholm Truck Meet'i teemades.