POLITSEI nöögib juhte!

Re: POLITSEI nöögib juhte!

PostitusPostitas aare750 25 Juul 2012, 23:37

Ei hakanud pelgalt jutu pärast mingit uut teemat tegema- leidsin, et siia teemasse oleks paslik üks "lahe" asi puistata.
Nimelt, mu kallid kaaskannatajad, mis te arvate Eesti Miilitsa OÜ uuest tasemest- peeti mu isa üks autojuht täna väikse Volvo FL kallajaga teel Pärnust Vändrasse kinni väga "lihtsal" põhjusel- REHVIDE MÜRA EI VASTA MÜRANORMIDELE!!!! Mul oli esimene reaktsioon küll selline, et no minge tõesti ka p***e, kuradi mendirajakad! Kuigi ennast see küll ei puuduta ja piirduti asja puhul vaid hoiatusega,ajab s**a keema ikkagi! Oleks ma ise sellises olukorras olnud, siis oleks meid ähvardanud ka mingi karistus mentidele mittepugemise eest, kuna sellise jaburuse puhul (ja mitte ainult selle) ei suuda vähemalt mina küll head nägu teha.
Igatahes tekkis muidugi veel küsimus selle kohta, et huvitav, mille põhjal selline hinnang anti ja teiseks, milliseid rehve siis kasutama peaks üldse.
Kuradi tolbajoobid ikka küll, selline "tase" ajab juba naerma tegelikult :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Või mis teie arvate? :)
I could drive any truck, as long it's a Swedish truck with V8 :D
Kasutaja avatar
aare750
Vana kasutaja

PostitusPostitas euro4 25 Juul 2012, 23:50

Ega need politseid ei tea ise ka mis teevad. :D Aina hullemaks see läheb. :S :twisted:
Aare ega sa ei te kes see tark jebis kallaja kallal.??
Kasutaja avatar
euro4
Vana kasutaja

PostitusPostitas aare750 26 Juul 2012, 00:05

Kuule kahjuks ei tea, mul ema sellest rääkis, aga ka tema täpselt ei teadnud paraku. Niipalju tean, et olid väljas ühe era- ja ühe sinivalge autoga ning seda vast ehk tunnike enne seda, kui see Vändra kanti vanemate juurde jõudsin. See viimane fakt ei väärikski märkimist, kui mitte arvestada seda, et kuna mul oli vaja mu BMW "installeerida" Pärnust vanemate juurde, et seda ehitama hakata, ei näinud ma vajadust teha sellel kindlustust ja kuna see eelmisest sügisest, ajast, kui ma Saabi ostsin, seisis, polnud sel ka enam ülevaatust :D
Seega, mendid versus Mõmm- 1:0 minu kasuks! :D :D
Kusjuures tahaks teada, mis järgmine "tase" on- autos puudub euronõuetele vastav lõhnakuusk???
I could drive any truck, as long it's a Swedish truck with V8 :D
Kasutaja avatar
aare750
Vana kasutaja

PostitusPostitas euro4 28 Sept 2012, 20:55

Eriüksus suundub Kilingi-Nõmmest Iklasse, piiri peale.
Kasutaja avatar
euro4
Vana kasutaja

PostitusPostitas euro4 31 Okt 2012, 08:42

Kehtnas kõik Eesti kaalubussid koos, õpivad juba mitmendat päeva midagi, ja nüüd jupo möllab 31.10.2012 7.00 Imaveres ja teised ootel vist.
Kasutaja avatar
euro4
Vana kasutaja

PostitusPostitas euro4 12 Dets 2012, 23:47

Tere
Meie eesti politsei on nii palju arenenud,et ei ole enam midagi targemat teha,kui hakata kaaluma tee höövleid,ja teha trahvi .Kuna ei olnud parajasti kedagi kaalude peale võttta. :twisted: :twisted:
Teehöövli mees sai nagu naksti trahvi kätte,kuna teljekoormus lõhki,saha tõttu.No andke minna. :S
Kasutaja avatar
euro4
Vana kasutaja

PostitusPostitas arvo557 13 Dets 2012, 07:20

Pärnus oli Liivi teel näha jah,et Pollar oli kühvli kallal-no võttis ikka imestunud näo endal ette küll.
arvo557
Kasutaja

PostitusPostitas valdur 13 Dets 2012, 08:14

Seda nad teevad ammu juba...kaalvad kraanasi, höövleid koppasi...noh mis ammu juba aga ikka.
2013 Volvo FH13 500hj
Seksimine eksiga on eksimine seksiga.
valdur
Kasutaja

PostitusPostitas Elevant 13 Dets 2012, 18:05

Minul tekib küsimus, kui kontrolliti höövlit, millele on mõlemad sahad(kõhu all ja eesmine) ette nähtud, siis kuidas kurat sai tal silla kaal lõhki olla? Ja kui palju see sild siis lõhki oli, et litakas ära väänati?

Okei, ma saan veel aru, kui tegemist võis olla kallur+sahk lahendusega, et esisild läheb lõhki, aga muidu ei tohiks see mitte mingit moodi võimalik olla. Kuuluks nagu rubriiki veidike nalja. :)
Elevant
Kasutaja

PostitusPostitas pampkuri 14 Dets 2012, 23:41

Ei saanud mitte teljekoormuse eest vaid tehpassis kirjas olev ja tegelik mass ei läinud kokku. Sama firma kopplaaduril sama probleem samal päeval.
pampkuri
Kasutaja

EelmineJärgmine

Mine Fotod

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist