Kaupo, esiteks muidugi müts maha selliste meeste ees, kes viitsivad sellist asja vedada. Teiseks- tuginedes Elevandi jutule, on VÄGA palju firmasid, kes rõhuvad just juhi hirmule kaotada tööd.
Kolmandaks- Kaups, vabanda mu umbusku, kuigi Koppel och Co on kohal, kuid TÕESTI ma ei usu, et vaatamata oma õmmargusele jutule kaitsest ja teenimisest suudavad nad kummutada rahva, ehk siis politsei arvamust veokajuhtidest kui kriminaalidest. Lisaks veel siis Elevandi jutt tuledest-viledest- kõik on õige, aga kuhu jääb mõiste- näe ja ole nähtav?
Eesti võiks ja paaks olema veokate suhtes liberaalsem, kuid hetkel seda suunda ei paista, pigem vastupidi...
Kaups, ära pahanda- ma ei saa kohal olla, kuigi tahaks- samas ma loodan, et keegi suudab ASJAPULKADELE natukenegi mõtteid pähe panna. Uskuge mind- kui ma saaks, ma teeks seda ise, kuid paraku mu töögraafik seda ei võimalda
Igal juhul- ma loodan, et üritus aastaid ätkub ja et sellega ka nö. võimuesindajad rahvale, ehk siis tegelikule põhiseadusekohasele võimukandjale lähemaks saab...