Midagi sarnast juhtus ka Rootsis, kui üks mu töökaaslane juhtus nägema pht juba juhtunud avariid, kus pikk DHL lajatas E4-l Markarydi mahasõidul ColdSpedi pikale tagant sisse- seal oli sama teema, et kongi "siseneja" kabiinist polnud midagi järgi. Sellest paraku pilte pole, kuna sinna ei sattunud.
Samal ajal oli Rootsi raadios uudis, kus räägiti E6-l kraavi parkinud veoautost. Kusjuures see vahetus, mis ma nüüd tööl olin, juhtus üldse kummaliselt palju veokalakse- nädal vähemalt üks- kas juhtusin ise nägema või nägi keegi teine.
Kahest "põksust" paneks siia paar pilti ka- mõlemad juhtusid E4-l esimesel päeval kui sõitu läksin, esimene enne Sundsvalli, kus üks pikk oli sahinal end kogu pikkuses külili keeranud, tee kuiv, nähtavus hea, ilm ilus, seega põhjus kusagil mujal.
Teine õnnetus oli samuti E4-l, nagu öeldud, kuid peale Sundsvalli, veidi enne Kramforsi, kus oli veidi paremini läinud- auto oli ilusti tee peal, kuid pikk multilifti haage oli külili, rattad taeva poole. Ilmastikutingimused olid samad ning põhjuse kohta samuti info puudub.