Arvo, olen kuulnud jah, et Magnum pidi sõita üsna mugav olema, kuid ei oska sel teemal kaasa rääkida ja ausalt öeldes ei taha ka
Magnumis olen vaid kord istunud nö. kaptenitoolil, kuid rooli taga pole isegi istunud, rääkimata sõitmisest. Eks sellega on nii, et kellele ema, kellele tütar, kuid isiklikult olen Magnumi disaini alati pidanud kergelt öelda imelikuks, raskelt öeldes lausa koledaks, olgu siis esimesed või viimased, juba sisse-välja ronimine on siuke kummaline, nagu vedurijuhil. Isiklikult olen seda meelt, et vahet pole, kas tegu sõidu-või veoautodega, prantslased võiks ikkagi lõhnaõlide tootmise juurde jääda, vähemalt üks asi, mis neil hästi välja tuleb
Nagu need jutud, et kuidas tunneb Magnumi-juhi ära, kes teab? Kõht on määrdunud ja CMR-il on hambajäljed peal
Aga need MAZid- nagu sa, Arvo ütlesid, et nagu kärule oleks kabiin ette otsa topitud- venelaste visioon oligi selline,et kogu kupatus on ühe pika raami peal ja nö. autot juhivad mitte pööravad esirattad, vaid nn. juhtmoodul kabiini all. Väga kummaline oleks see pilt igatahes, kuid kes teab, mis tulevik toob kunagi. Õnneks lähitulevikus seda karta ei ole