Postitas Ron24 06 Juul 2013, 19:07
Midagi ei öelnud. Kui pihta ära tuli ja ta hakkas kohe tahtma paati kimada, siis jooksin tema juurde ja ütlesin, et tule vaata mis sa tegid siis ainus arusaadav lause vene keeles tuli, et "Mis sa tegid?". Ta ei saanud arugi, et oli 4 meetrit tagurpidi sõitnud vahepeal. Kui politsei paberid ära vormistas ja viimasel sekundil paati saime siis jäi umbes 10 cm laeva aparellist ruumi ja kui oli aeg mahasõitma hakata siis pani tegelane jälle tagurpidikäigu sisse ja põrutas vastu laeva kah. Aga sellest sai ta juba aru, sest kole kähku oli õige käik sees ja läinud ta oligi. Täielik tola. Ja selline oli saadetud Rootsi Maksvedi käru vedama.Kõige toredam oli kaks nädalat hiljem, seal samas sadamas, seekord siis aia taga. Kui üks jällegi samasugune komplekt oleks mulle kõrvalistuja uksest sisse tagurdanud. Seekord ma enam signaalile lootma ei jäänud ja jooksin ennem juhi juurde ja pidasin ta kinni. Parempoolsest peeglist ja uksest jäi siis miski 7-8cm puudu. Põhimõtteliselt mees oli vist ainult vasakut peeglit vaadanud. Ta oleks tulnud oma haagise parempoolse uksega minu parempoolsesse külge sisse. Missa oskad kosta. Mul on kuri kahtlus, et kõik Tsehhi autod mis Maksvedi haaget veavad on mehitatud ostetud lubadega makedoonlastega.