Strängnäs Truck Meet 2013

Re: Strängnäs Truck Meet 2013

PostitusPostitas Elevant 20 Juun 2013, 20:34

Ma ürituste kohapealt ei tea, aga kui liikluses liiklevaid jälgida, siis MAN'ide tuuning piirdubki V8 puhul otsetoru ja vbolla mõne tulukesega, mersu tundub olema ehtne tööloom, seda ei tahagi vist keegi tuunida või siis, kui tuunitakse, siis on ta nii meeletu jõulupuu, et on kole ja kui tuunitud DAF'i tahad näha, siis võta sammud Hollandi poole. :D
Elevant
Kasutaja

PostitusPostitas aare750 20 Juun 2013, 21:36

See Mann, millest rääkisin- ise ma küll pilti ei teinud, kuid Strängnäsi kodukalt leidsin pildi, tegemist 680se 6x4 autoga aastast 2009.
Pilt
See aga, et Rootsis enamjaolt eelkõige Scaniad on, samuti Volvod, samamoodi nagu Saksas mersud ning Hollandis DAFid, pole tegelikult ka eriline üllatus, teadagi, et lähim, ehk siis oma riigi auto peaks olema juba hoolduse ning varuosade kättesaadavuse poolelt kõige kasulikum.

Aga jätkaks nüüd siis minu tehtud piltidega.
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Sekka ka üks pilt jänkidest, sellel pildil kõige tagumine on Taani Kenworth läbisõiduga 3.200.000 ehk 3,2mln (!) kilomeetrit.
Pilt

Pilt
Pilt

Oli vist ets4 see, kes pani fotode alla Scania R-seeria teemasse pildi samast autost, millest tal õnnestus pilt teha Göteborgis.
Pilt

Pilt
Pilt
Pilt

Huh, nüüd sai vist eraldi veokatest tehtud pildid üles pandud, pistaks nüüd otste kokku tõmbamiseks mõned pildid sellest üleüldisest meeleolust ja melust :)
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Mis ma selle teema kokkuvõtteks võiks öelda, õigemini mitte selle konkreetse, vaid üldse nende veokakokkutulekute kohta? Ütlen ausalt, et seda meeleolu ei olegi võimalik siin pelgalt sõnade ja piltidega edasi anda, õige "laksu" saab kätte ikka ise kohapeal olles :)
Ma ei tea, kuidas näiteks Marekul, Raidul, Rixil ja Andresel (minu töökaaslane) meeleolu oli, kuid vähemalt minu jaoks oli tegu seni parima üritusega, kus seni olen olnud- eks oma osa oli sellel, et olin seal autoga, mis välistas ööbimisprobleemi, teisalt aga see, et sain seal olla mõlemad päevad- seni olen olnud vaid ühel päeval.
Fakt on see, et viimaseks ei jää mul see ka kindlasti (H)

Seega, Strängnäs Truck Meet 2014, here I come!!! :D :6
Pilt

PS. Pildil on Strängnäs Truck Meet'i meeleolu kajastavate nägudega rootslased :D LAHE!
I could drive any truck, as long it's a Swedish truck with V8 :D
Kasutaja avatar
aare750
Vana kasutaja

PostitusPostitas Marek 25 Juun 2013, 00:03

Ma ikka natuke nurisen ka.. toitlustus oli nõrk ja õlut ei müüdud.
Kasutaja avatar
Marek
Kasutaja

PostitusPostitas harri 20 Juul 2013, 10:30

Tublid mehed, et olete viitsinud nii palju pilte siia üles laadida! Au ja kiitus!

Ei taha küll teemat risustada, aga näe Aare, siit saad endale Hollandist samal põhimõttel klapi tellida, et siis järgmine aasta gaasipedaali otsas hüpata ja kaaskodanikele "muusikat" teha :D

http://ctcnl.nl/diversen/uitlaatkleppen ... ersal.html
Pilt

Päikest!
harri
Kasutaja

Eelmine

Mine Üritused

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline