Postitas Kromosoom 20 Okt 2011, 22:55
Pole ise küll sellega tegelenud, aga eks midagi lugenud olen ikka, kuna huvitavad sellised mängud. Pmst. läheb sul vaja programmi Zmodeler (Googlest leiad kindlasti üles) Muidugi on ka teisi programme, aga seda kasutatakse suhteliselt palju. Kindlasti on see aega nõudev, esiteks läheb kaua enne kui selle üldse selgeks õpid ja ühte mudelit tehakse ka ikka päris mitu head kuud. Nii palju kui mina aru saanud olen, siis on vaja pilte masinast, mida teha tahad ja nendest teedki valmis kõik vaated ja ühendad kuidagi 3D mudeliks. Kindlasti on mõni kiire ülevaade olemas youtubes.
Kui ainult tuunida siis on muidugi võimalik juba teiste tehtud juppe kasutada. Selle masina, mida tahad tuunida impordid zmodeleri ja ka need lisad, mida tahad külge panna ja siis pmst vist "vead"/"ühendad" jupid masinaga ja expordid mängu. Aga ka see pole nii lihtne, ise ka korra proovisin raudu ette toppida, aga mäng crashis. Ega ainult ei piisa sellest 3D mudelist, lisaks on veel erinevad .sii failid mis määravad seal mingite osade värve jms. Ütleme nii, et suhteliselt keeruline värk, aga kui inglise keel suus, siis mitte midagi ületamatut, ainult aega ja kannatust vajab.